MARKO ĐEDOVIĆ VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Brutalno opleo po vezi Mione i Ša, pa svima jasno stavio do znanja koga ona voli
Marko Đedović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU, ČOVEČE

MARKO ĐEDOVIĆ VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Brutalno opleo po vezi Mione i Ša, pa svima jasno stavio do znanja koga ona voli

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno:

Na samom početku radio-emisije koju vodi i uređuje Miljana Kulić, ona se osvrnula na nedelju koja se polako bliži kraju, a onda je otkrila da je njen prvi sagovornoik Marko Đedović.

On je sumirao utiske o glavnim dešavanjima koja su obeležila sedmicu koja se polako bliži kraju, a posebno se osvrnuo na odnos Mione Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša.

- Da li veruješ Mioni nakon svega? - upitala je Miona.

Miljana je kao prvog sagovornika ugostila Marka Đedovića
Miljana je kao prvog sagovornika ugostila Marka Đedovićafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam samo uveren da ona poseduje posebne veštine. Ja ono video nisam, koliko ona ume da se pravi da nije istina ono što svi vide. Ša ima dovoljno godina, ako mu se neke stvari ne dopadaju, onda mora da se skloni. Bebici smo se svi čudili, onda moramo da gledamo realno i kada je Ša u pitanju. Mioni se do jednom momenta dopadao Ša, dok nije počeo da se ponaša kao idiot. Miona je pokazala da nema gram emocija prema Ša. Svedoci smo da je na video-snimku umalo rekla Stanislavu da ga voli - kazao je Đedović.

- Da li si zgrozio kad je rekla Miona da Ša jedino veruje da će im odnos opstati tokom igre istine? - upitala je Miljana.

Marko Đedović o odnosu Mione i Ša
Marko Đedović o odnosu Mione i Šafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ona je maherka u tome da laže ljude koji je vole i one kojima je jako značila. Ona je prirodni talenat, nadarena za rijaliti. Prva osoba za koju sam ovde video da joj se dva muškarca pravdaju. Odnos Mione i Stanislava nije gotov, da se razumemo. Njegovi nju vole, a njeni njega. Njemu je stalo bilo da se dodvori njenoj porodici - kazao je Ša.

Đedović smatra da Miona voli Stanislava
Đedović smatra da Miona voli Stanislavafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li misliš da je Maja čist inat koji je Staniskav pokazao? - upitala je Miljana.

- Stanislav je i sam rekao da su Miona i on sad 1:1, što je jasno kao dan. S druge strane, kad je reč o odnosu Mione i Stanilslava, pogledajmo kakva je s njim sama u hotelu, a kakva je pored Ša, drugo šta Mionu zanima šta je Stanislav imao. Uveren sam da će Mionu roditelji strpati u auto i odvesti kući i da će dati sve od sebe da se ona skloni od Ša. Već vidim da će se nakon toga njoj naprasno otvoriti oči i da će se sklonii od njega - kazao je Đedović.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Pink/S.Z. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.